Zászló / Hurkolt poliészter

Professzionális zászló készítése, UV-álló digitális nyomtatása és méretre vágása, konfekcionálása alaktól és mérettől függetlenül. A reklámzászló ára tartalmazza a konfekcionálást, a fémringliket, a bújtatót és a varrott karabinereket is. Kültéren és beltéren egyaránt használható, időjárásálló, strapabíró hurkolt poliészter anyagból készül, mosható kivitelben.

A digitális technológiának köszönhetően bármilyen grafika megjeleníthető a reklámfelületen. Az anyag tulajdonságai közé tartozik, hogy a nyomtatás megjelenik mindkét oldalon, így nem kell kétszer nyomtatni a felületeket. Ha a grafika megkívánja, hogy ne a tükrözött kép látszódjon a hátoldalon, akkor egy fényzáró réteget varrunk a digitálisan nyomtatott felületek közé, így megakadályozzuk, hogy a nyomtatás átüssön a másik oldalra.

  • beltéri textilek  ” zászlóselyem “
  • kültéri textilek  ” zászlóselyem “
  • beach flag  ” strandzászló ”
  • egy oldalas
  • két oldalas
  • back light textil (átvilágítós)

Minden, ami széláteresztős, illetve fényáteresztő: zászlóselyem, lyukacsos szerkezetű zászlóselyem, hurkolt poliészter, reklámzászló, hagyományos zászló, nemzeti zászló, Beach flag, strandzászló, mobil zászló.

Minimális rendelés 5.000 Ft

A gyártás és szállítás várhatóan 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Házhoz szállítással tesszük teljes körűvé szolgáltatásunkat, így Önnek csak megrendelnie kell, és mi kedvező áron eljuttatjuk zászlóját az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről e-mailen keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online, és mielőbb elkészítjük személyre szabott árajánlatát.