Reklámponyva / Molinó

A molinó kültéren és beltéren egyaránt használható, strapabíró PVC ponyva anyagból készül digitális nyomtatással, mosható kivitelben. Minden esetben díjmentesen megerősítjük a molinó széleit, és fém ringliket (gyűrűket) használunk, hogy könnyedén lehessen bárhová kikötni. Beltéren gyakran rögzítik a molinót rudakra úgynevezett hurokkal, vagy bújtató kialakításával.

A legszélesebb felületet, amelyet nyomtatni tudunk 5 m-es, de a molinó méretét bármekkorára növelhetjük a láthatatlan hegesztéssel. Digitálisan nyomtatjuk az UV-álló festékkel, így hosszú ideig megtartja a színeket, nem fakul a napsütés hatására. Erős PVC ponyva anyagból készül, ezért sokáig használható kültéren is. Bármilyen szerkesztett grafikát vagy fotót rá tudunk nyomtatni a reklámfelületre.
Molinó: általános molinó, amelynek csak az egyik oldala van nyomtatva.

Kétoldalas: ez egy speciális PVC ponyva anyag, mindkét oldala nyomtatható, nem látszik át, a fény sem jut át rajta.

Backlit: Adódnak olyan esetek, mikor a molinót hátulról lehet megvilágítani. Természetesen ezt is el tudjuk készíteni! Ez egy speciális anyag speciális festékkel.

Minimális rendelés 5.000 Ft

A gyártás és szállítás várhatóan 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Házhoz szállítással tesszük teljes körűvé szolgáltatásunkat, így Önnek csak megrendelnie kell, és mi kedvező áron eljuttatjuk molinóját az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről e-mailen keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online, és mielőbb elkészítjük személyre szabott árajánlatát.