Reklámháló / Mesh háló

A reklámháló széláteresztő és fényáteresztő képességei miatt terjedt el a közterületi reklámfelületek között. Mivel az anyag lyukacsos, így biztonságosan alkalmazható óriás reklámfelületként, úgynevezett tűzfalreklámként. Beltéri térelválasztó funkciót is maximálisan ellátja a reklámháló.

A díjmentes konfekcionálás tartalmazza a szélek visszahajtott és levasalt megerősítését, illetve a fémgyűrűk (ringlik) beépítését. Az UV-álló digitális nyomtatással készített reklámháló hosszú időn át tartósan használható, hiszen erős anyagból készül és a napsugarak sem ártanak neki. Akár 5 méteres szegmenseket nyomtatunk, és vasalással bármekkorára növelhetjük a reklámfelületet.

Alkalmas építkezésre, állványra, kerítésre, kültéri vagy egyedi beltéri megjelenésekhez, ahol a reklámhálóra nyomtatott grafikának nem közvetlen közelről kell érvényesülnie.

Minimális rendelés 5.000 Ft

A gyártás és szállítás várhatóan 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Házhoz szállítással tesszük teljes körűvé szolgáltatásunkat, így Önnek csak megrendelnie kell, és mi kedvező áron eljuttatjuk reklámhálóját az ország bármely pontjára.

Kedvező árainkról és mennyiségi kedvezményeinkről e-mailen keresztül tájékozódhat. Érdeklődjön online, és mielőbb elkészítjük személyre szabott árajánlatát.